PR & EVENTS & COMMUNICATIE

Foto: Toos Stehmann

niet lullen

maar poetsen

Een echte Rotterdamse creatieve doener, dat ben ik altijd geweest, dat vind ik leuk en past me helemaal. Sterk achter de schermen, zorgen dat alles goed wordt geregeld.

 

INDIGO pr & communicatie support is ruim 15 jaar geleden opgericht door mij, Ellen ten Broecke – van Putten, als kleine zelfstandige, om vooral de organisatie van communicatie- of marketing projecten te doen en juist het doe-werk voor bedrijven uit handen te nemen.

Enthousiast, bevlogen, creatief, eerlijk, ondernemend, kritisch, aanpakken en doorpakken. Op z’n Rotterdams gezegd: gewoon effe de mouwen opstropen.  Dit hoort bij INDIGO dit hoort bij mij.

Vanuit mijn toeristische opleiding en mijn eerste banen bij Bilderberg hotels en van der Valk restaurants in binnen- en buitenland, zat het organiseren van events en het ontvangen van gasten en het harde werken er al vroeg in. Als office manager bij Apple Rotterdam organiseerde ik vele instructie- en open dagen en werden er verschillende acties op- en uitgezet. Communicatiebureau BIKKER is mijn leerschool geweest voor het communicatie- en pr vak.  Na vijf jaar ging ik zelfstandig op 1 april 2000, om juist de daadwerkelijk invulling te doen, dan alleen het bedenken. De plannen die op de plank bleven liggen, daar werd ik gek van!

 

Momenteel werk ik met regelmaat voor Hogeschool Rotterdam, waar vele events te organiseren zijn, hiervoor heb ik de marketing, displaymateriaal en website van een babytassenfabrikant gedaan en ooit in 2001 begonnen bij Centrum Ondergronds Bouwen, waar ik jaren de traffic en redactie voor vele magazines heb gedaan en zelfs met een redactieteam een bijzonder architectuurboek heb gerealiseerd.

 

Inmiddels combineer ik mijn werk met studie, sport, huishouden en moederschap. Met trots wil ik zeggen dat ik in 2014 mijn bachelor Communicatie –tussendoor- heb behaald, een deeltijd studie in de avonduren, vier jaar lang. In de afgelopen jaren veranderde er zo ontzettend veel op het gebied van communicatie, daar wilde ik gewoon bij aanhaken.

 

Mijn opdrachten en opdrachtgevers zijn nog steeds heel divers, voorbeelden hiervan bij het kopje ‘werk’. Daar vind je een lijst van uiteenlopende mooie projecten. Organisatie en realisatie op z’n Rotterdams. Daar wil ik meer van doen! Graag wil ik geïnspireerd worden door ondernemende mensen en bijzondere initiatieven om me heen, die ik steeds weer in Rotterdam tegenkom. Heb jij iets leuks? Laat het me weten!

 

Waar ik gelukkig van wordt is vooral …. Chocolade! En een frietje Ladage☺

Maar natuurlijk ook mijn kinderen en familie, mijn vriend Erik, mijn hockeyteam, mijn koffievriendin Bri, of bijvoorbeeld zomaar een weekendje weg, een schilderij maken, verrassingen, in de tuin rommelen, vakantie, op de fiets naar mijn werk, rondje skeeleren om de Kralingse plas, proeven in de Markthal en een uurtje in de Bijenkorf. De drukte van de stad, en dan soms… even langs 't strand genieten van de stilte.

 

 

 

 

INDIGO PR & COMMUNICATIE SUPPORT

Postbus 8045, 3009 AA Rotterdam

Agnes Cantastraat 9, 3066 HK Rotterdam

etb@indigo-pr.nl, 06 - 23671763

KvK Rotterdam 24303791

Login