PR & EVENTS & COMMUNICATIE

trots op mijn werk

Global Entrepreneurshipweek Rotterdam 2015 waar INDIGO alweer voor het 3e jaar deelneemt in het projectteam en zorgdraagt voor de pr, social media, website, online registratie. Maar ook op zoek gaat naar de juiste locaties om opening- en de sluitingsdag te houden, met ieder jaar weer inspirerende sprekers, zoals Charles Ruffolo, de NetwerKing. Achter de schermen regelt INDIGO ook de catering, kado voor sprekers, banners, styling, drukwerk, op- en afbouw voor dit weekevenement.

Women Entrepreneurs – samen met Anouschka Biekman van Manage Your Talent is INDIGO initiator van een avond vol vrouwelijk ondernemerschap met verrassende Rotterdamse onderneemsters en met Michèle Sparreboom als presentator van She makes it happen. Een inspirerende avond vol vrouwelijk Rotterdams ondernemerschap.

INDIGO werkt samen met team Events van Hogeschool Rotterdam aan de verschillende evenementen op wisselende locaties, zoals de open dagen, Studiebeurs Rotterdam, Interscholaire, Minorbeurs of de HR dag. Waarbij INDIGO zorgdraagt voor de styling van de locatie, beursstands, catering, contacten met leveranciers, overleg locatie en communicatieadviseurs, beursindeling of plattegrond, de routing, op- en afbouw, registratie, aansturing crew, en het maken van een draaiboek. Op de dag zelf, handen uit de mouwen om de bezoekers van het evenement te ontvangen.

 

Foto: Charles Ruffolo

Bedrijfsjubileum voor TopTools Benelux, waar INDIGO een onvergetelijke dag heeft georganiseerd. In de ochtend in samenwerking met Marc Organiseert toeristisch en sportieve invulling voor een rondje Rotterdam, met aansluitend een walking dinner door Katendrecht. INDIGO zorgt dat alles achter de schermen goed geregeld is, een programma samenstelt en het draaiboek maakt, zodat de gasten zorgeloos kunnen genieten van een verrassend bedrijfsuitje.

Ieder jaar regelt INDIGO een speeldag voor de vereniging klompvoetjes. Een organisatie die zich hard heeft gemaakt voor richtlijnen betreft de juiste orthopedische behandeling.

INDIGO draagt zorg voor de locatie en de aankleding van deze speel- en informatiedag, die begint met een heerlijke taartenparade. Zowel inrichting van het kinderprogramma voor alle leeftijden maar ook de inrichting van het ouderprogramma, aankleding en bewegwijzering van de locatie, bedank kadootjes, catering en opstellen van het draaiboek.

 

 

INDIGO PR & COMMUNICATIE SUPPORT

Postbus 8045, 3009 AA Rotterdam

Agnes Cantastraat 9, 3066 HK Rotterdam

etb@indigo-pr.nl, 06 - 23671763

KvK Rotterdam 24303791

Login